Handelsbetingelser Nea Saya I/S

Nea Saya I/S
Pilestræde 55, 4 mf.
1112, København K

CVR  41607696

Kontaktoplysninger
Telefon: +45 51 14 50 60
Mail: Info@neasaya.com

Priser og betaling
Priserne er opgjort i DKK og vises inkl. moms. Vi forbeholder os retten til, at ændre i priserne uden aftale og tager forbehold for eventuelle tastefejl i priserne.

Betalingen foregår gennem betalingsudbyderen Stripe og betales inden levering, der gives ikke kredit på købet. Betalingen modtager vi gennem Dankort, Mastercard, VISA, Visa Elektron eller bankoverførsel.

Levering
Vi sender alle vores pakker gennem DAO, som bestræber sig på 2-3 dages levering. Pakken pakkes personligt af os, hvorfor vi ved alle ordre er kvalitetsikret, så der ikke sker skader under leveringen. Leveringen koster DKK 45,- og leveres direkte til den opgivne adresse eller nærmeste pakkeshop.

Ansvar
Det er kundens ansvar, at læse korrektur på designs og indbydelser der sendes til print. Inden print sendes en digital test, hvormed kunden skal godkende det færdige produkt. Herefter printes det og returretten bortfalder. Vi påtager os dermed ikke ansvaret, for tastefejl på tryksager hvor der er tilsendt digital fil.

Returnering af varer
Der gives 30 dages fortrydelsesret på varer som ikke er undtaget denne fortrydelsesret. Fortrydelsesretten starter, fra den dag hvor du modtager den respektive varer, eller hvor du modtager den sidst modtagne varer hvis ordren sendes af flere omgange.

Reklamationsret
Der gives jf. købeloven 2 års reklamationsret på produkter, hvor der er fejl i materiale eller fabrikation. Reklamationsretten bortfalder, ved forkert håndtering af produktet. Ved reklamation aftales nærmere om kunden ønsker varen returneret, repareret, ombyttet eller afslag i prisen.

Når kunden ønsker at sende noget retur, skal det gøres på følgende adresse:
Nea Saya I/S
Pilestræde 55, 4 mf.
1112, København K

CVR  41607696

Fortrydelsesretten bortfalder, såfremt der er lavet et personligt design, tryk eller andre personlige ændringer. 

Databehandling
Vi indhenter kun personlige data, når det er nødvendigt for os ,at bruge dem. Det sker i forbindelse med, at du køber varer på webshoppen - hvor vi indhenter navn, efternavn og leveringsadresse. Alt data bliver behandlet i følge de gældende love.

Vi opbevarer kun data - så lang tid der er en juridisk forpligtelse hertil. 

Klagemuligheder
Det er muligt at klage, over en vare eller en ydelse som er købt gennem os. Klagen skal indgives til Konkurrence - og forbrugerstyrelsen Center for klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Det kan gøres via deres internetportal:  www.forbrug.dk.

Har du bopæl i et andet EU-land, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal - den finder du direkte link til her: http://ec.europa.eu.odr. Når du indgiver en klage skal du angive mailadresse til os, den er info@neasaya.com

Ændringer
Der kan ske ændringer i ovenstående handelsbetingelser, vi tager derfor forbehold for eventuelle tastefejl og beholder retten til ensidigt at ændre i følgende såfremt vi finder det nødvendigt.