FAQ

Hvad koster forsendelse af min ordre?


Priserne for forsendelse koster som udgangspunkt 39 kr. Ved levering af større ting, såsom udlejningsudstyr kan prisen variere afhængig af vægt på pakken.
Kan I sende mine invitationer for mig?


Svaret er JA! Vi elsker at vi kan være med til at gøre det nemmest muligt for værterne og vi sender derfor med glæde invitationerne direkte til dine gæster.
Kontakt os på info@neasaya.com så kan vi tage en snak om netop dine behov.
Kan jeg fortryde mit køb?


Der ydes ingen fortrydelsesret på Nea Saya's personliggjorte varer, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt, idet de skal produceres efter dine individuelle behov. Ved godkendelse af design accepterer du samtidig, at fremstillingen af varen kan påbegyndes.
Kan I lave special design for mig?


Ja, det kan vi bestemt! — Cecilie er vores inhouse grafiker og kan klare alle opgaver. Har du har helt specielle ønsker tager vi dig derfor i hånden og finder den perfekte løsning til jeres fest! Klik her for at læse mere om special design eller send os en mail på info@neasaya.com.
Leveringstid


Vi sender alle pakker med DAO, som bestræber sig på 2-3 dages levering (gælder udelukkende produkter vi har på lager). Ved personligørelse af produkter påberegnes der op til 3 uger efter godkendelse af design før du modtager din ordre. Det sker dog ofte at vi leverer før tid :-).
Kan man købe et gavekort?


Ja det kan du tro - send os en mail på info@neasaya.com med det beløb du ønsker gavekortet udstedt på, og vi sender dig efterfølgende et flot gavekort.
Kan der komme individuelle navne?


Det kan der bestemt, det koster kr. 275,- at få skrevet navn på invitationerne så hver invitationer er personliggjort med jeres gæst navne. Vi fraskriver os dog ansvaret for stave- eller tastefejl, så sørg for at læse den liste med jeres gæsters navne igennem grundigt inden i sender den til os.
Kan vi godt bestille invitationer uden at tilkøbe andet?


Det kan du lige tro man kan, hvis i blot ønsker at købe invitationer og klare resten selv er man mere end velkommen til det.
Kan vi bestille bordkort uden tekst, så vi selv kan skrive?


Det kan man også, hvis man blot ønsker de smukke design hvor du selv kan skrive alle de ønskede navne.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Send os dit spørgsmål så vender vi retur hurtigst muligt

Tak for din besked!